Over mij

Sinds mijn afstuderen in de studie Pedagogiek in 1994 heb ik op verschillende werkplekken als orthopedagoog gewerkt. De laatste 15 jaar binnen de Jeugdgezondheidszorg. Naast mijn werkzaamheden voor Praktijk Borging ben ik daar nog steeds parttime werkzaam.

Dat ik al zo lang als orthopedagoog werkzaam ben, komt doordat het vak me blijft boeien. Ik vind het nog steeds een voorrecht dat ik mag meedenken met ouders in hun zoektocht naar verbetering in de opvoedingssituatie en geniet er enorm van als ouders na een begeleiding weer zelfstandig verder kunnen.

Ik ben getrouwd en mocht zelf moeder worden van een dochter en een zoon.

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen op mijn vakgebied. Ik heb dan ook verschillende postdoctorale scholingen gevolgd (o.a. scholing op gebied van hechting, diagnostiek bij jonge kinderen, psychopathologie bij kinderen). Sinds 2018 volg ik de opleiding Infant Mental Health bij de Rinogroep in Utrecht. Bij de beroepsvereniging van orthopedagogen (NVO) en bij BIG ben ik geregistreerd als Orthopedagoog-Generalist. Ook ben ik bij DAIMH (Dutch Association for Infant Mental Health) geregistreerd als IMH consulent. Deze registraties zorgen ervoor dat professionals vakbekwaam blijven en borgen kwaliteit, intervisie en scholing.